Wat mag je van de therapieƫn verwachten?

Bij volwassenen is het therapeutische gesprek de basis van de behandeling. Dit wordt aangevuld met oefeningen en psychotherapeutische technieken die gericht zijn op het verminderen van uw klachten en het opnieuw herstellen van uw psychische evenwicht.

Bij kinder- en jongerentherapie worden de ouders steeds betrokken. Bij kindertherapie wordt er gebruik gemaakt van speltherapie en andere creatieve vormen om bepaalde moeilijkheden in kaart te brengen en beter hanteerbaar te maken.Bij moeilijkheden bij kinderen jonger dan 8 jaar wordt er eerder gewerkt met de ouders.

Als klinisch psychologe ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. Dit wil zeggen dat ik geen informatie mag doorgeven aan derden zonder uw toestemming. Soms kan het zinvol zijn om samen te werken met uw huisarts, psychiater, medewerker van een centrum voor leerlingenbegeiding of een andere hulpverlener. In deze gevallen zal ik dit altijd eerst samen met U overleggen.

U mag er op rekenen dat een therapiebehandeling bij mij steeds in vertrouwen en met respect voor uw mening en welbevinden wordt uitgevoerd. De behandeling is steeds gericht op het bereiken van een zo optimaal en zo spoedig mogelijke verbetering van uw problematiek.

Liever opgebeld worden?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik persoonlijk contact met u op.